Suport metalic pentru ghivece Scara

Suport metalic pentru ghivece Scara

DimensiuniSuport metalic pentru ghivece Scara

56X34X75 CM

MaterialeSuport metalic pentru ghivece Scara

METAL

DescriereSuport metalic pentru ghivece Scara

Suportul metalic pentru ghivece este ideal pentru pasionații de amenajare a grădinii sau a colțurilor verzi din interiorul locuinței dumneavoastră; vă recomandăm un elegant suport metalică pentru ghivece. Etajera pentru flori este un obiect decorativ și util deosebit, ideal pentru a vă ajuta să vă organizați ghivecele într-un mod estetic și practic.

Confecționat în întregime din metal, suportul de 56x34x75 cm este un suport solid pe care puteți așeza ghivece cu flori pe trei niveluri dispuse în trepte. Aspectul său shabby chic, dat de vopseaua albă cu aspect antichizat ce acoperă etajera, îi conferă acesteia un aer franțuzesc, elegant. Pentru un efect vizual deosebit, vă recomandăm să așezați pe etajera metalică ghivece cât mai colorate, care să cuprindă plante decorative cu flori multicolore. La ultimul nivel al suportului pentru ghivece puteți așeza plante curgătoare care să îmbrace întreg ansamblul decorativ într-o haină verde.

Alegeți să vă decorați balconul cu acest ornament sau să îl oferiți drept cadou pentru casă unei doamne care iubește florile.

209.00 Lei
In stoc

Cod: 0100003369

 

Produs vandut si livrat de cadouridecoratiuni.ro

Comenzi telefonice

0351 805 408 ; 0770 334 793

Luni - Vineri 9.00 - 17.30

Facebook share    Twitter share