Ceas metalic de perete Bistrot de Paris

Ceas metalic de perete Bistrot de Paris

DimensiuniCeas metalic de perete Bistrot de Paris

39 CM

MaterialeCeas metalic de perete Bistrot de Paris

METAL

DescriereCeas metalic de perete Bistrot de Paris

Ceasul metalic de perete Bistrot de Paris aduce atmosfera marinărească și un vin de Bordeaux sorbit alături de brânzeturi fine într-un bistrou parizian... Aceasta poate fi definiția unei vacanțe de neuitat în țara cocoșului galic. Pentru a recrea această atmosferă în living-ul dumneavoastră, vă propunem un obiect decorativ special: ceasul de perete Bistrot de Paris.

Confecționat din metal, ceasul este vopsit în nuanțe de alb, roșu și albastru peste care s-a aplicat un efect antichizant ce îi asigură un aspect veridic. În partea interioară se poate observa mecanismul cu roți al ceasului, de care sunt atașate limbile ce indică ora și minutele. Cadranul ceasului, cu un diametru de 39 cm, este reprezentat printr-o succesiune de cercuri concentrice în culorile steagului Franței, pe care se pot citi inscripțiile Bistrot de Paris și Vins de Bordeaux. Cifrele lipsesc, dar locul lor pe cadran este indicat cu ajutorul unor săgeți.

Obiect decorativ original, ceasul metalic de perete Bistrot de Paris poate fi ușor asortat altor decorațiuni în stil franțuzesc din living-ul dumneavoastră. El reprezintă o idee originală de cadou pentru casă.

Nu te opri aici! Folosește decorațiunile pentru casă ca un specialist! Inspiră-te din oferta noastră, pe care o poți vedea aici!

 

99.50 Lei
STOC LIMITAT!!!

Cod: 0100002243

 

Produs vandut si livrat de cadouridecoratiuni.ro

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.
Taxa livrare: 20 lei
Drept retur: 30 zile

Comenzi telefonice

0351 805 408 ; 0770 334 793

Luni - Vineri 8.00 - 16.30

Facebook share    Twitter share