Platou Bamboo, Cristal Bohemia, D33x3cm

Platou Bamboo, Cristal Bohemia, D33x3cm

DimensiuniPlatou Bamboo, Cristal Bohemia, D33x3cm

D33 x 3 cm

MaterialePlatou Bamboo, Cristal Bohemia, D33x3cm

Cristal Bohemia

DescrierePlatou Bamboo, Cristal Bohemia, D33x3cm

 Atunci când vine vorba de servirea unui tort sau a unei prăjituri, platoul Bamboo din Cristal Bohemia este alegerea potrivită pentru a-ți prezenta desertul.

 

Prin aspectul său elegant, acest platou, împreună cu alte obiecte din cristal Bohemia, vor da evenimentului tău un aer de eleganță și vor face ca invitații tăi să se simtă încântați.

În plus, acest platou poate fi și un cadou deosebit pe care să-l oferi cu ocazia unei cununii, aniversări, botez sau a unei mutări într-o casă nouă. Pentru un efect maximal, îți recomandăm combinarea acestuia cu alte produse din gama Bamboo.

 

Ce este Cristalul de Bohemia?

 

Cristalul Bohemia este produs în Cehia, iar tradiția de fabricare are o vechime de peste 150 de ani. Astfel, produsele care rezultă din acest cristal se remarcă printr-o calitate ridicată, dar și printr-un aspect deosebit.

 

 

Întreținerea produselor din cristal

 

Produsele realizate din cristal trebuie să fie spălate manual cu apă caldă și săpun, apoi limpezite bine și șterse cu o cârpă curată. Nu recomandăm spălarea acestor produse într-un aparat de spălat vasele deoarece suprafața acestora poate fi deteriorată.

199.00 Lei
Stoc epuizat

Cod: 1230000012

 

Facebook share    Twitter share