Pachet 5 difuzoare parfum White Musk, 125 ml

Pachet 5 difuzoare parfum White Musk, 125 ml

DescrierePachet 5 difuzoare parfum White Musk, 125 ml

 O soluție pentru o parfumare îndelungată a încăperilor mici este difuzorul de parfum cu bețișoare cu aroma de mosc alb de la Aroma Land. Acest difuzor de parfum aduce oricărei încăperi prospețimea și farmecul naturii și îți răsfață simțurile.

 

Poate fi folosit pentru a crea o atmosferă romantică datorită efectului afrodisiac pe care această aromă îl are. În plus, moscul alb contriburie la calmarea și relaxarea sistemului nervos și are un efect anti-depresiv.

 

Acest pachet conține 5 difuzoare de parfum de 125 ml.

 

Utilizare difuzor parfum

Parfumul se difuzează în atmosfera, în mod constant, cu ajutorul bețișoarelor introduse în recipient.

Pentru împrospătarea aromei se recomandă rotirea bețișoarelor cel puțin o dată pe săptămână. Puteți controla intensitatea parfumului prin numărul de bețișoare utilizate și prin frecvența de rotire a acestora.

Difuzorul de parfum Aroma Land eliberează parfumul în aer încet și uniform, astfel încât acesta poate persista luni la rând (în funcție de mărimea încăperii și de modul de aerisire al acesteia).

 

Ce este Aroma Land?

Povestea noastră începe acum 20 de ani, când am pus bazele brand-ului Românesc Aroma Land, marcă a companiei Electric Masters SRL. Astfel, am început să producem și să vindem produse de aromaterapie. Am cuprins în produsele Aroma Land fascinatia naturii, subtilitatea aromelor și răsfățul simțurilor pentru a-ți putea oferi echilibru și armonie. Dorim să ne reinventăm constant și să creem produse, care prin aromele lor să aducă un colț de natură în casa ta.

124.50 Lei
100.00 Lei
Reducere 20% (24.50 Lei)
STOC LIMITAT!!!

Cod: 0040005038

 

Produs vandut si livrat de cadouridecoratiuni.ro

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.
Taxa livrare: 20 lei
Drept retur: 30 zile

Comenzi telefonice

0351 805 408 ; 0770 334 793

Luni - Vineri 8.00 - 16.30

Facebook share    Twitter share