Set aromaterapie Lavender Home

Set aromaterapie Lavender Home

DescriereSet aromaterapie Lavender Home

 Setul de aromaterapie Lavender Home, oferit de Aroma Land, este o soluție potrivită pentru tine și pentru locuința ta deoarece:

- aroma de lavandă te ajută să te relaxezi și să dormi mai bine

- reîmprospătează aerul din încăperea ta

- elimină mirosurile neplăcute

- anumite componente pot fi folosite ca obiecte decorative (potpourri)

 

 

Ce este Aroma Land? 

 

Este un brand romândesc cu experiență de peste 20 de ani și a devenit, de-a lungul timpului, sinonim cu calitatea și inovația în acest domeniu. Fascinația naturii, subtilitatea aromelor și răsfățul simțurilor i-au îndemnat să ducă la un alt nivel arta utilizării esențelor aromatice pentru odorizarea interioarelor și echilibrarea și armonizarea corpului, minții și a spiritului! 

 

Utilizare

- Uleiul parfumat poate fi turnat într-un aromatizor sau într-un difuzor ultrasonic Alături de apă, sunt suficiente 3 - 5 picături de ulei parfumat, astfel încât aroma lavandei să îți cuprindă simțurile. 

Atenție: A se evita contactul direct cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza pe cale internă. A nu se folosi de către persoane cu probleme respiratorii. Dăunător organismelor acvatice. A nu se goli conținutul în canalizare. Iritant pentru piele.

 

 

- Săculeții parfumați pot fi puși șifonier sau pantofar pentru a împrospăta garderoba și pentru a ține moliile la distanță. În cazul în care acesta își pierde din parfum, este suficient să turnați câteva picături de ulei parfumat. În plus, acești săculeți mai pot fi folosiți și în mașină pentru efectul lor de odorizare.

 

- Florile uscate din potporri pot fi un obiect decorativ plăcut care să parfumeze aerul din sufrageria sau dormitorul tău. Parfumul lor poate fi reîmprospătat cu ajutorul uleiului parfumat. Ca idee, florile se pot pune într-un bol sau pentru a crea o atmosferă romantică la o cină, se pot înșira pe o masă.

 

Conținut pachet

 

- 1 x sticluță cu picurător de 10 ml

- 2 x saculeți parfumați de 30 gr

- 2 x potpourri de 40 gr

 

 

Aroma ta preferată nu o regăsești mai sus?  Avem mai multe arome soluții pentru tine. 

Intră aici pentru a vedea mai multe oferte de pachete de aromaterapie și pentru a alege una potrivită pentru tine.

32.50 Lei
29.80 Lei
Reducere 8% (2.70 Lei)
STOC LIMITAT!!!

Cod: 0040005043

 

Produs vandut si livrat de cadouridecoratiuni.ro

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.
Taxa livrare: 20 lei
Drept retur: 30 zile

Comenzi telefonice

0351 805 408 ; 0770 334 793

Luni - Vineri 8.00 - 16.30

Facebook share    Twitter share