Fata de masa Royal Velvet

Fata de masa Royal Velvet

DimensiuniFata de masa Royal Velvet

100X100 CM

MaterialeFata de masa Royal Velvet

POLIESTER

DescriereFata de masa Royal Velvet

Fața de masã Royal Velvet pe care v-o propunem este acel accesoriu plin de rafinament, bun gust și sofisticare ce va da o notã de distincție living-ului casei dumneavoastrã, menitã parcã sã decoreze mesele din saloanele unui castel.

Dacã vã plac nuanțele închise, sobre, și ornamentele festive, gata sã fie etalate în fața oaspeților importanți, fața de masã Royal Velvet este acel accesoriu pentru living care va atrage privirile tuturor celor care vor intra în camera dumneavoastrã. 

Cu o dimensiune de 100x100 cm, confecționatã din poliester, fața de masã Royal Velvet este caracterizatã de inserția unei benzi compacte, catifelate, decoratã cu înflorituri albe cusute, ca o inflorescențã de fleur de lis. Culoarea sa, una folositã de-a lungul secolelor în casele regale, inspirã putere, dar și solidaritate, maturitate și sinceritate. Puteți sã includeți fața de masã în decorul din propriul living, alãturi de alte decorațiuni pentru casă în nuanțe similare, sau sã o oferiți drept cadou pentru casã.

209.00 Lei
In stoc

Cod: 0100002517

 

Produs vandut si livrat de cadouridecoratiuni.ro

Comenzi telefonice

0351 805 408 ; 0770 334 793

Luni - Vineri 9.00 - 17.30

Facebook share    Twitter share