Orhidee artificiala

Orhidee artificiala

DimensiuniOrhidee artificiala

75 CM

DescriereOrhidee artificiala

Orhideea artificialã pe care v-o recomandãm este o decorațiune de interior a cărei frumusețe nu pălește niciodată.

Cu o dimensiune de 75 cm, prezintã mai multe inflorescențe în tonuri elegante de cafeniu, îmbogãțite cu strasuri și paiete strãlucitoare în nuanțe similare. Ușor de asortat oriunde ați așeza-o, orhideea artificială își gãsește locul pe mãsuța din living sau într-un aranjament mai amplu pe o masã festivã. Floarea decorativă poate fi folositã în locuința proprie sau poate fi un cadou de casă-nouă, oferit unei persoane dragi.

Flori exotice deosebite, orhideele se bucurã de o popularitate crescândã în rândul iubitorilor de flori de pretutindeni. Folosite în trecut ca talismane ce aduc dragoste, binecuvânteazã cãsnicii sau aduc noroc, orhideele joacã acum rolul unor plante decorative pentru casã sau apartament datoritã feeriei de culori pe care o etaleazã. Considerate extrem de rafinate, aceste frumoase flori pot fi achiziționate în formã artificialã pentru a face parte mult timp din decorul locuinței dumneavoastrã.

Specialiștii în decorațiuni interioare iubesc florile decorative datorită versatilității de care dau dovadă și ușurinței cu care pot fi folosite.

Alege ca un specialist și bucură-te de rezultate. Mai multe decoruri cu flori sunt disponibile aici.

 

74.90 Lei
In stoc

Cod: 0100001055

 

Produs vandut si livrat de cadouridecoratiuni.ro

Comenzi telefonice

0351 805 408 ; 0770 334 793

Luni - Vineri 9.00 - 17.30

Facebook share    Twitter share